Всички модели

 • Stonic Цени от: 32 990 лв. Лизинг от: 413 лв./м.

  Създаден за тези, които живеят на пълни обороти, преодоляват граници и се наслаждават на всяко приключение, Kia Stonic GT Line доставя истинска наслада от управлението. С агресивен дизайн и подчертана индивидуалност, Kia Stonic GT Line комбинира безупречно управление и отлично пътно поведение. За всички, които живеят в пъти повече.

 • eSoul Цени от: 77 990 лв. Лизинг от: 1 117 лв./м.

  Компактният изцяло електрически Kia Soul се предлага с 64kWh или 39.2 kWh батерия. С пробег от 452 км с едно зареждане, електромобилът изминава по-голямо разстояние от конкурентите си, което го прави идеална компания не само в града, но и за пътешествия извън него. Серия иновативни технологии, включително регенеративна спирачна система, осигурява на водачите сигурно и комфортно пътуване само с едно зареждане на батерията.

 • XCeed Цени от: 42 490 лв. Лизинг от: 542 лв./м.

  Ако търсенето на нови предизвикателства ви вдъхновява и всяко ново преживяване вдига адреналина ви, то тогава добре дошли в различния ритъм на новия Kia XCeed. Обърнете внимание на отличителната предна решетка, която инкорпорира фаровете с нов дизайн и типичния за Ceed LED подпис в кубовидна форма. Погледнете отблизо - хромираните лайсни на праговете, сребристите рейки на покрива и вграденият в задната броня метален елемент подчертават динамичната визия и SUV излъчване на модела. Добавете към всичко това и стилен, експресивен и модерен дизайн. XCeed е създаден за тези, които обичат предизвикателствата.

 • Niro Hybrid Цени от: 51 960 лв. Лизинг от: 500 лв./м.

  Да бъдеш отговорен никога не е било толкова модерно и вълнуващо! Kia Niro Hybrid предизвиква не само хората с отношение към природата, но и онези, които ценят високите технологии и динамично управление, защото освен хибридно задвижване, Ниро притежава стайлинг, високо качество, комфорт и функционалност на кросоувър.

 • Niro Plug-in Hybrid Цени от: 66 580 лв. Лизинг от: 500 лв./м.

  Кросоувър по природа с плъгин хибридна ефективност, в компанията на Niro Plug-in Hybrid ще изпитате удоволствие от шофирането на модерен автомобил: компактен екстериор и просторен, изискан интериор хармонично съчетани с предимствата на хибрид, високоефективен двигател и ниско ниво на вредни емисии.

 • eNiro Цени от: 78 990 лв. Лизинг от: 994 лв./м.

  Открийте свят на интелигентно удобство и невероятни усещания. Новият Kia E-Niro ви дава незабавно ускорение, лесно зареждане и шофиране на дълги разстояния, заедно с редица интелигентни технологии. И всичко това с нулеви емисии. Устойчивото шофиране никога не се е чувствало толкова добре.

 • Sorento Цени от: 91 990 лв. Лизинг от: 1 162 лв./м.

  Когато животът върви по твоите правила, без компромиси, Sorento със 7 места и електрифициран двигател е най-добрият ти спътник. С внушително излъчване, обширно вътрешно пространство, лукс и комфорт, новият SUV хибрид перфектно съчетава стилно управление в града с офроуд предизвикателства, като същевременно гарантира по-голяма горивна ефективност и по-ниски нива на вредни емисии. Ще ви предложим Sorento и с дизелов двигател. За вас остава изборът по кой път да поемете. Без компромиси!

 • ALL NEW Sportage 2022 Цени от: 49 990 лв. Лизинг от: 0 лв./м.

  Изцяло новият Kia Sportage