Всички модели

 • Stonic Цени от: 35 990 лв. Лизинг от: 613 лв./м.

  Създаден за тези, които живеят на пълни обороти, преодоляват граници и се наслаждават на всяко приключение, Kia Stonic GT Line доставя истинска наслада от управлението. С агресивен дизайн и подчертана индивидуалност, Kia Stonic GT Line комбинира безупречно управление и отлично пътно поведение. За всички, които живеят в пъти повече.

 • XCeed Цени от: 44 490 лв. Лизинг от: 542 лв./м.

  Ако търсенето на нови предизвикателства ви вдъхновява и всяко ново преживяване вдига адреналина ви, то тогава добре дошли в различния ритъм на новия Kia XCeed. Обърнете внимание на отличителната предна решетка, която инкорпорира фаровете с нов дизайн и типичния за Ceed LED подпис в кубовидна форма. Погледнете отблизо - хромираните лайсни на праговете, сребристите рейки на покрива и вграденият в задната броня метален елемент подчертават динамичната визия и SUV излъчване на модела. Добавете към всичко това и стилен, експресивен и модерен дизайн. XCeed е създаден за тези, които обичат предизвикателствата.

 • Sorento Цени от: 94 990 лв. Лизинг от: 1 462 лв./м.

  Когато животът върви по твоите правила, без компромиси, Sorento със 7 места и електрифициран двигател е най-добрият ти спътник. С внушително излъчване, обширно вътрешно пространство, лукс и комфорт, новият SUV хибрид перфектно съчетава стилно управление в града с офроуд предизвикателства, като същевременно гарантира по-голяма горивна ефективност и по-ниски нива на вредни емисии. Ще ви предложим Sorento и с дизелов двигател. За вас остава изборът по кой път да поемете. Без компромиси!

 • New Sportage Цени от: 51 990 лв. Лизинг от: 860 лв./м.

  Изцяло новият Kia Sportage

 • EV6 Цени от: 105 950 лв. Лизинг от: 1 540 лв./м.

 • New Niro Цени от: 58 960 лв. Лизинг от: 600 лв./м.