Всички модели

  • Picanto Цени от: 27 280 лв. Лизинг от: 416 лв./м.

    Невъзможно е да устоите на пикантното намигване на Kia Picanto. Порасналият мъник е с изцяло нова, по-зряла и по-самоуверена визия. В неговата компания ще забравите за умората от всекидневието благодарение на неговата компактност и уютно купе. Помислил е и за комфорта ви през зимата с подгряване на волана и още куп удобства. С него ще се чувствате в безопасност благодарение на 5-звезданата сигурност, а 7-годишната гаранция ще ви осигури безгрижно шофиране из градските задръствания. Малкият и енергичен приятел от Kia е вълнуващата подправка на живота ви, която ще го направи дори по-цветен!

  • Stonic Цени от: 36 990 лв. Лизинг от: 436 лв./м.

    Създаден за тези, които живеят на пълни обороти, преодоляват граници и се наслаждават на всяко приключение, Kia Stonic GT Line доставя истинска наслада от управлението. С агресивен дизайн и подчертана индивидуалност, Kia Stonic GT Line комбинира безупречно управление и отлично пътно поведение. За всички, които живеят в пъти повече.

  • Ceed Цени от: 41 990 лв. Лизинг от: 640 лв./м.

    С надежден партньор бъдещето е много по-уверено. Kia Ceed е оборудван с водещи в класа технологии по отношение на безопасността, удобството при шофиране и паркиране. Благодарение на разширената палитра от електронни системи за асистенция на водача, той има грижата за вашето спокойствие. С динамичен стайлинг и впечатляващ дизайн. Смело поемете на път!