Всички модели

 • Picanto Цени от: 26 280 лв. Лизинг от: 449 лв./м.

  Невъзможно е да устоите на пикантното намигване на Kia Picanto. Порасналият мъник е с изцяло нова, по-зряла и по-самоуверена визия. В неговата компания ще забравите за умората от всекидневието благодарение на неговата компактност и уютно купе. Помислил е и за комфорта ви през зимата с подгряване на волана и още куп удобства. С него ще се чувствате в безопасност благодарение на 5-звезданата сигурност, а 7-годишната гаранция ще ви осигури безгрижно шофиране из градските задръствания. Малкият и енергичен приятел от Kia е вълнуващата подправка на живота ви, която ще го направи дори по-цветен!

 • Rio Цени от: 29 980 лв. Лизинг от: 522 лв./м.

  Трудно ще устоите на чара на Kia Rio. С електрифицирано задвижване, усъвършенствани системи в помощ на водача и високо ниво на сигурност Rio ще ви грабне с динамично управление в хармония със забързаното ежедневие. Икономичен, високотехнологичен и напълно оборудван, сега Rio е по-неустоим отвсякога. 

 • Stonic Цени от: 35 990 лв. Лизинг от: 613 лв./м.

  Създаден за тези, които живеят на пълни обороти, преодоляват граници и се наслаждават на всяко приключение, Kia Stonic GT Line доставя истинска наслада от управлението. С агресивен дизайн и подчертана индивидуалност, Kia Stonic GT Line комбинира безупречно управление и отлично пътно поведение. За всички, които живеят в пъти повече.

 • Ceed Цени от: 39 490 лв. Лизинг от: 665 лв./м.

  С надежден партньор бъдещето е много по-уверено. Kia Ceed е оборудван с водещи в класа технологии по отношение на безопасността, удобството при шофиране и паркиране. Благодарение на разширената палитра от електронни системи за асистенция на водача, той има грижата за вашето спокойствие. С динамичен стайлинг и впечатляващ дизайн. Смело поемете на път!