Еко гама

picture

100% електрически и хибридни модели

Движението винаги е било в сърцето на нашия бранд, а динамичните хора в основата на нашия бизнес. Движението помага на човечеството да прогресира, да се усъвършенства и да еволюира. Ето защо ние в Kia вярваме, че движението е вдъхновение за нови идеи. Съществуват множество причини да изберете хибрид или електромобил от еко гамата на Kia. Не само заради 7г. гаранция, но и заради широкия спектър от модели и двигатели. И най-вече – заради инстинктивното и естествено преживяване, което улеснява ежедневието ви и осигурява интуитивно и интегрирано управление.

 • 100% електрически
  100% електрически
 • Хибрид
  Хибрид
 • Плъгин Хибрид
  Плъгин Хибрид
 • eSoul
  # 100% електрически

  Компактният изцяло електрически Kia Soul се предлага с 64kWh или 39.2 kWh батерия. С пробег от 452 км с едно зареждане, електромобилът изминава по-голямо разстояние от конкурентите си, което го прави идеална компания не само в града, но и за пътешествия извън него. Серия иновативни технологии, включително регенеративна спирачна система, осигурява на водачите сигурно и комфортно пътуване само с едно зареждане на батерията.

 • Niro Hybrid
  # Хибрид

  Да бъдеш отговорен никога не е било толкова модерно и вълнуващо! Kia Niro Hybrid предизвиква не само хората с отношение към природата, но и онези, които ценят високите технологии и динамично управление, защото освен хибридно задвижване, Ниро притежава стайлинг, високо качество, комфорт и функционалност на кросоувър.

 • Niro Plug-in Hybrid
  # Плъгин Хибрид

  Кросоувър по природа с плъгин хибридна ефективност, в компанията на Niro Plug-in Hybrid ще изпитате удоволствие от шофирането на модерен автомобил: компактен екстериор и просторен, изискан интериор хармонично съчетани с предимствата на хибрид, високоефективен двигател и ниско ниво на вредни емисии.

 • eNiro
  # 100% електрически

  Открийте свят на интелигентно удобство и невероятни усещания. Новият Kia E-Niro ви дава незабавно ускорение, лесно зареждане и шофиране на дълги разстояния, заедно с редица интелигентни технологии. И всичко това с нулеви емисии. Устойчивото шофиране никога не се е чувствало толкова добре.