Всички модели

 • Ceed Цени от: 39 990 лв. Лизинг от: 742 лв./м.

  С надежден партньор бъдещето е много по-уверено. Kia Ceed е оборудван с водещи в класа технологии по отношение на безопасността, удобството при шофиране и паркиране. Благодарение на разширената палитра от електронни системи за асистенция на водача, той има грижата за вашето спокойствие. С динамичен стайлинг и впечатляващ дизайн. Смело поемете на път!

 • Ceed GT Цени от: 55 950 лв. Лизинг от: 977 лв./м.

  Съчетанието между завладяващ дизайн и динамични качества създава вълнуващи емоции у вас? В такъв случай новият Ceed GT незабавно ще грабне вниманието ви. Погледнете отпред, където ще откриете „тигровият нос“ в спортната решетка, впечатляващ дизайн на предната част с финален завършек в сатенен хром. Вижте криловидно оформените LED дневни светлини и LED светлините за мъгла, интелигентно интегрирани в предните светлини. Обърнете внимание на задните светлини с оформени като пчелна пита стилни LED елементи и лакирания черен дифузьор, отново с фин завършек в сатенен хром. Задните LED светлини включват и мигачи с плавно преминаваща светлина. И, като завършек, на разположение са 17” алуминиеви колела за цялостно спортно излъчване. 

 • Ceed SW Цени от: 41 590 лв. Лизинг от: 880 лв./м.

  В Kia, ние смятаме, че пространството говори чрез обемите. Пространство за изследване на вашата творческа страна. Пространство за забавление. Пространство за свързване със заобикалящата ви среда и с останалите. Ето защо в Ceed_sw ще откриете безпроблемна и лесна за работа технология, която ще ви поддържа постоянно свързани с живота, хората и всичко, което има значение, когато сте на път и се движите. 

 • ProCeed Цени от: 52 980 лв. Лизинг от: 882 лв./м.

  С новия Kia ProCeed може смело да погледнете в бъдещето! Доверете се на изобилието от иновативни системи и авангардни технологии, които се грижат за вашата сигурност и изключителен комфорт – 10.25” навигационна систeма, оборудванa с Kia Connect; Blind spot collision warning, Rear cross-traffic collision warning system, Driver attention warning, smart door (автоматична 5-та врата).

 • ProCeed GT Цени от: 60 490 лв. Лизинг от: 992 лв./м.

  Осмелете се да мислите различно. Приветствайте авантютистичния и дързък нов ProCeed GT! Скулптурираните форми на каросерията и спортния му характер със сигурност ще ви направят център на вниманието, където и да ви отведе. Добавете емоция с мощния 1.6л двигател с 204к.с., 7-степенна DCT трансмисия и пера за смяна на предавките от волана. Потопете се в черните седалки с кожа и контрастни сиви шевове. Осигурете си удобството на безжичното зареждане на вашия смартфон.

 • Sorento Цени от: 94 990 лв. Лизинг от: 1 462 лв./м.

 • New Sportage Цени от: 53 190 лв. Лизинг от: 960 лв./м.

  Изцяло новият Kia Sportage

 • New Niro Цени от: 58 960 лв. Лизинг от: 600 лв./м.

 • Новият Kia XCeed Цени от: 45 990 лв. Лизинг от: 880 лв./м.

  Енергизирайте независимостта си.