Всички модели

 • Ceed Цени от: 38 490 лв. Лизинг от: 465 лв./м.

  С надежден партньор бъдещето е много по-уверено. Kia Ceed е оборудван с водещи в класа технологии по отношение на безопасността, удобството при шофиране и паркиране. Благодарение на разширената палитра от електронни системи за асистенция на водача, той има грижата за вашето спокойствие. С динамичен стайлинг и впечатляващ дизайн. Смело поемете на път!

 • Ceed GT Цени от: 54 950 лв. Лизинг от: 877 лв./м.

  Съчетанието между завладяващ дизайн и динамични качества създава вълнуващи емоции у вас? В такъв случай новият Ceed GT незабавно ще грабне вниманието ви. Погледнете отпред, където ще откриете „тигровият нос“ в спортната решетка, впечатляващ дизайн на предната част с финален завършек в сатенен хром. Вижте криловидно оформените LED дневни светлини и LED светлините за мъгла, интелигентно интегрирани в предните светлини. Обърнете внимание на задните светлини с оформени като пчелна пита стилни LED елементи и лакирания черен дифузьор, отново с фин завършек в сатенен хром. Задните LED светлини включват и мигачи с плавно преминаваща светлина. И, като завършек, на разположение са 17” алуминиеви колела за цялостно спортно излъчване. 

 • Ceed SW Цени от: 40 090 лв. Лизинг от: 680 лв./м.

  В Kia, ние смятаме, че пространството говори чрез обемите. Пространство за изследване на вашата творческа страна. Пространство за забавление. Пространство за свързване със заобикалящата ви среда и с останалите. Ето защо в Ceed_sw ще откриете безпроблемна и лесна за работа технология, която ще ви поддържа постоянно свързани с живота, хората и всичко, което има значение, когато сте на път и се движите. 

 • ProCeed Цени от: 51 480 лв. Лизинг от: 832 лв./м.

  С новия Kia ProCeed може смело да погледнете в бъдещето! Доверете се на изобилието от иновативни системи и авангардни технологии, които се грижат за вашата сигурност и изключителен комфорт – 10.25” навигационна систeма, оборудванa с Kia Connect; Blind spot collision warning, Rear cross-traffic collision warning system, Driver attention warning, smart door (автоматична 5-та врата).

 • ProCeed GT Цени от: 58 990 лв. Лизинг от: 832 лв./м.

  Осмелете се да мислите различно. Приветствайте авантютистичния и дързък нов ProCeed GT! Скулптурираните форми на каросерията и спортния му характер със сигурност ще ви направят център на вниманието, където и да ви отведе. Добавете емоция с мощния 1.6л двигател с 204к.с., 7-степенна DCT трансмисия и пера за смяна на предавките от волана. Потопете се в черните седалки с кожа и контрастни сиви шевове. Осигурете си удобството на безжичното зареждане на вашия смартфон.

 • XCeed Цени от: 44 490 лв. Лизинг от: 542 лв./м.

  Ако търсенето на нови предизвикателства ви вдъхновява и всяко ново преживяване вдига адреналина ви, то тогава добре дошли в различния ритъм на новия Kia XCeed. Обърнете внимание на отличителната предна решетка, която инкорпорира фаровете с нов дизайн и типичния за Ceed LED подпис в кубовидна форма. Погледнете отблизо - хромираните лайсни на праговете, сребристите рейки на покрива и вграденият в задната броня метален елемент подчертават динамичната визия и SUV излъчване на модела. Добавете към всичко това и стилен, експресивен и модерен дизайн. XCeed е създаден за тези, които обичат предизвикателствата.

 • Sorento Цени от: 94 990 лв. Лизинг от: 1 462 лв./м.

  Когато животът върви по твоите правила, без компромиси, Sorento със 7 места и електрифициран двигател е най-добрият ти спътник. С внушително излъчване, обширно вътрешно пространство, лукс и комфорт, новият SUV хибрид перфектно съчетава стилно управление в града с офроуд предизвикателства, като същевременно гарантира по-голяма горивна ефективност и по-ниски нива на вредни емисии. Ще ви предложим Sorento и с дизелов двигател. За вас остава изборът по кой път да поемете. Без компромиси!

 • New Sportage Цени от: 51 990 лв. Лизинг от: 860 лв./м.

  Изцяло новият Kia Sportage

 • New Niro Цени от: 58 960 лв. Лизинг от: 600 лв./м.