UVO Connect

picture

БЪДЕЩЕТО ЗАПОЧВА ТУК.

Защо да чакаме бъдещето?

С UVO CONNECT Вие навлизате в новата, дигитална ера на мобилността. Kia Live Ви осигурява постоянен поток от информация в реално време, а новото приложение UVO App Ви дава възможност да управлявате различни функции на автомобила по изцяло нов начин – удобно и интуитивно.

picture

Защо да чакаме бъдещето?

С UVO CONNECT Вие навлизате в новата, дигитална ера на мобилността. Kia Live Ви осигурява постоянен поток от информация в реално време, а новото приложение UVO App Ви дава възможност да управлявате различни функции на автомобила по изцяло нов начин – удобно и интуитивно.

 • ВИНАГИ ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД С ПРИЛОЖЕНИЕТО UVO APP

  Останете във връзка с Вашата Kia независимо къде се намирате – възможностите и удобствата на приложението UVO App включват информация с диагностични данни и функционална статистика за Вашия автомобил. С приложението можете дори да управлявате различни базови функции – дистанционно и само с едно докосване.

  picture
 • ПО-ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ И ПО-БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ С KIA LIVE

  Kia Live Ви осигурява информация за пътнотранспортната обстановка в реално време и предлага достъп до полезни услуги директно на екрана на Вашата навигационна система, когато сте на път. Необходимо е да включите системата само веднъж – след това данните се актуализират постоянно и самостоятелно посредством вградената SIM карта във Вашата инфоразвлекателна система.

  picture
 • picture
  За електромобили

  КОНТРОЛ НА АКУМУЛАТОРНАТА БАТЕРИЯ

  Имате възможност да използвате оптимално акумулаторната батерия във Вашата Kia e–Niro или Kia e–Soul чрез дистанционно управление на процеса на зареждане. Просто определете времето, в което той да започне и да приключи – така ще спестите време и ще зареждате точно и прецизно Вашата акумулаторна батерия, което ще се отрази положително на нейния експлоатационен живот.

 • picture
  ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

  КЛИМАТИЗАЦИЯ

  Можете да си осигурите предпочитаната от Вас температура в купето още преди да влезете в автомобила. Това е не само удобно и приятно за Вас и Вашите спътници, но много добре и за Вашата Kia e–Niro или Kia e–Soul, защото при оптимална работна температура ще имате на разположение пълната мощност и възможности на акумулаторната батерия от момента на потеглянето.

 • picture
  ПРИЛОЖЕНИЕТО UVO APP

  СЪОБЩЕНИЯ

  Вашата Kia може да общува с Вас – ще бъдете уведомени, когато в автомобила настъпват важни промени, ще получавате диагностични данни за актуалното състояние на автомобила, както и месечен преглед на основните статистически данни и оценки за Вашето шофиране.

 • picture
  KIA LIVE

  ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ И БЕНЗИНОСТАНЦИИ

  Мобилността може да бъде нещо много просто и лесно - Kia Live разполага с богата база данни за места, където можете да заредите с гориво или да използвате зарядна станция за Вашата акумулаторна батерия по време на път. Заедно с местоположението на зарядните станции и бензиностанциите ще получите и информация за начините за заплащане на услугата, наличността на съответните куплунги за зареждане и съвместимостта на кабелите за зареждане.

ПРЕГЛЕД НА ФУНКЦИИТЕ

ЕТО КАК РАБОТИ СИСТЕМАТА

С помощта на UVO Connect комуникационната свързаност на автомобила е нещо наистина леко, полезно и вълнуващо. В това кратко ръководство ще Ви покажем как чрез UVO Connect можете да използвате още по-добре всички съвременни предимства и индивидуални възможности на Вашата Kia.

 • Употреба и свързване

  Първата стъпка - направете основните настройки във Вашата Kia и я свържете с мобилното си устройство, за да получите достъп до всички функции.

 • Актуално състояние, съобщения и услуги

  Научете Вашата Kia да говори – с помощта на приложението можете да проверявате актуалното състояние на автомобила, да се абонирате за push съобщения и да се възползвате от други полезни услуги.

 • Като дистанционно управление

  Когато знаете повече, пътувате по-спокойно – с помощта на приложението можете да намерите, да заключите и да отключите дистанционно Вашата Kia, да изпратите планирания маршрут директно на вградената навигационна система и да се запознаете с обобщената информация за последните ви пътувания.

 • Kia Live Services

  Винаги с една крачка напред – можете да следите пътнотранспортната информация в реално време, да получите данни за времето и евентуални отклонения по маршрута, както и да научите подробности за обекти от особен интерес, местни забележителности и възможности за паркиране.

 • Електромобилност

  Тук E идва от „easy” – настройките на желания климат в купето са също толкова лесни, колкото и контролът на процеса на зареждане на акумулаторната батерия и получаването на подробни данни за консумираната електроенергия.

Уроците са само с илюстративна цел и не показват непременно най-новата версия на UVO CONNECT и бордовите услуги на Kia.

7-годишна гаранция на производителя KIA включително актуализации на UVO CONNECT

picture
* 7 гoдини / 150 000 км

Ако решите да продадете Вашата Kia в рамките на гаранционния срок, новият собственик ще има възможност да се възползва изцяло от остатъчната гаранция. Това е само едно от многото предимства на ангажимента на Kia по отношение на качеството. С Kia можете да се насладите на 7 години удоволствие от шофирането, ниски разходи и висока безопасност. И да се чувствате наистина добре.