Kia Hypercharge

picture

На един заряд разстояние

Изминаването на дълги разстояния с електромобил все още е част от авантюристично приключение, но с разрастването на мрежата от електростанции и натрупания опит на водачите, емоцията да пътешествате с електрическо превозно средство става все по-достъпна.

Новите зарядни устройства, които Киа България планира да инсталира на територията на страната, са подготвени да посрещнат нуждите на бъдещето, способни да зареждат следващо поколение електромобили. Бързите зарядни станции с мощност от 150 kW ще служат като точки за високомощно зареждане.

За да ви помогнем в намирането на подходяща за Вас локация на зарядна станция разработихме специално мобилно приложение Kia Hypercharge (http://hypercharge.kia.bg/). С него зареждането се превръща в нещо забавно и лесно. Необходимо е само да се регистрирате, след което ще получите свободен достъп до съдържанието, включително информация за избраната станция – местоположение, мощност, тип, брой точки на зареждане (конектори) и цена за извършената услуга. Плащането на зарядните сесии се извършва според тарифата на съответната станция. Автоматично ще получите разписка за всяка транзакция на Вашия мейл.

В приложението Kia Hypercharge ще откриете всички зарядни станции от нашата и партньорските ни мрежи в Европа. Маркирайте зарядните точки, които предпочитате, и ги добавете към личния си списък.

Можете да изтеглите мобилното приложение Kia Hypercharge от
Google Play Store и App Store.

Kia Hypercharge Ви информира за статуса на всяка една станция:
  • Зелена икона - станцията е свободна
  • Синя икона - в момента на станцията се зарежда автомобил
  • Сива икона - станцията е неактивна

С Kia Hypercharge можете:
  • Да стартирате и спирате зареждането на Вашия автомобил
  • Да проследите детайлите свързани със зареждането на Вашия автомобил
  • Да видите къде и кога сте зараждали Вашия автомобил и да управлявате Вашия потребителки акаунт