КИА ПОКАЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ НА ИЗЦЯЛО НОВИЯ SPORTAGE

Обратно

Киа представи изображения на изцяло новия Sportage – пето поколение на най-популярния SUV модел на марката.

 

С планиран дебют в Корея през юли тази година, новият Sportage е разработен с внимание към всеки детайл, така че да зададе нови стандарти за качество и дизайн в своя сегмент – усъвършенстван екстериорен и интериорен дизайн, модерни технологии за свързаност и високоефективни двигатели. През септември, за първи път в 28г. история на модела, Киа Европа ще лансира европейска версия на бестселъра.

 

Представената по-рано тази година нова философия в дизайна на всички бъдещи модели Киа – Opposites United – е залегнала в проектирането и конструкцията на новия Sportage, с влияние върху всеки аспект от неговата визия и характер. Разпространените изображения разкриват отличителен SUV модел с модерно присъствие – в хармония с природата, нейното съвършенство и лекота, като същевременно доминира новата дизайнерска концепция на марката.

 

Мускулеста визия, иновативен интериор

Новият Kia Sportage е с атлетична, модерна визия. Предната част на автомобила е подчертана от динамично оформената черна радиаторна решетка, а мускулестите странични линии плавно преливат към дневните светлини, които обгръщат новото лого на марката и емблемата на модела.

 

Интериорното изображение разкрива ориентирано към водача пространство, което демонстрира смел характер, меки на допир материали и авангардни технологии. Централно е разположен красиво изваян интегриран дисплей. 

 

“Вдъхновен от етоса, който създадохме там, където природата среща модернизма, новият Sportage предизвиква дизайнерските норми с авантюристичен, но съвременен екстериор и изящен, новаторски интериор,” каза said Karim Habib, Изпълнителен вицепрезидент и Ръководител международен дизайн център. „С представянето на новото поколение Sportage ние не правим просто крачка напред, а се издигаме до изцяло различно ниво в SUV сегмента.”

 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) е глобален мобилен бранд, чиято основна цел е създаването на устойчиви решения за мобилност за потребители, общности и общества по целия свят. Основана през 1944г. Kia предоставя решения за мобилност повече от 75г. С 52 000 служители по света, дистрибуторска мрежа в над 190 държави и производствени бази в 6 страни, днес компанията произвежда над 3 милиона автомобила годишно. Kia оглавява популяризирането на електрифицирани превозни средства и развива все по-широк набор от мобилни услуги, насърчавайки милиони хора по света да използват най-добрите начини за придвижване. Новият бранд слоган на Kia - ‘Movement that inspires’, олицетворява целта на компанията да вдъхновява потребителите чрез нови продукти и услуги, и всяко преживяване с марката.

Последни новини
25 08

KIA ПРЕДСТАВИ ПЪРВИ ИЗОБРАЖЕНИЯ НА SPORTAGE ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ...

Kia представи първи изображения на изцяло новия, предназначен за Европейския пазар, Sportage. За първи път в историята, Kia лансира проектиран специално за европейската аудитория модел Sportage, пето поколение на световния бестселър.
още
18 08

KIA EV6 С ВОДЕЩИ В СЕГМЕНТА БЕЗОПАСНОСТ И УДОБСТВО

Дългоочакваният електрически кросоувър Kia EV6 се отличава с водещи в класа нива на безопасност и удобство, а оборудването му включва гама от усъвършенствани системи за асистенция на водача (ADAS). Иновативните, високотехнологични функции на EV6 спомагат за снижаване на опасностите и стреса при шофиране, с което защитават пътниците и другите участници в движението и същевременно превръщат всяко пътуване в истински приятно изживяване.
още
14 07

KIA ПРЕДСТАВЯ УСЪВЪРШЕНСТВАНАТА ГАМА CEED

Моделната фамилия Ceed, която заема позицията на бестселър в гамата на Kia, получи редица ярки и съвременни допълнения за моделната година 2021, сред които множество динамични и атлетични акценти в дизайна. Версиите хечбек, спортният комби вариант и динамичният shooting brake ще впечатлят почитателите на марката с усъвършенствана предната част, актуализация на детайлите в задната част, джанти с обновен дизайн и освежена цветова палитра на външните лакови покрития и интериора. Новите модели ще бъдат в продажба от началото на четвъртото тримесечие на годината, а популярният XCeed - спортната алтернатива на традиционните SUV модели, ще бъде обновен през следващата година. В отговор на последните тенденции в изискванията на клиентите и развитието на автоиндустрията, моделната гама ще включва и нови силови агрегати и трансмисии.
още
08 06

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ SPORTAGE ДЕМОНСТРИРА НОВИ СТАНДАРТИ СЪС СВОЯ...

Kia Corporation представи първите официални снимки на зашеметяващия изцяло нов Sportage – модерен SUV, вдъхновяващ клиентите на марката с прецизното изпълнение на вътрешното пространство и екстериорния дизайн. За първи път в 28-годишната история на модела през месец септември Kia Europe ще представи специално предназначена за европейските пазари версия на Sportage.
още