КИА ПОКАЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ НА ИЗЦЯЛО НОВИЯ SPORTAGE

Обратно

Киа представи изображения на изцяло новия Sportage – пето поколение на най-популярния SUV модел на марката.

 

С планиран дебют в Корея през юли тази година, новият Sportage е разработен с внимание към всеки детайл, така че да зададе нови стандарти за качество и дизайн в своя сегмент – усъвършенстван екстериорен и интериорен дизайн, модерни технологии за свързаност и високоефективни двигатели. През септември, за първи път в 28г. история на модела, Киа Европа ще лансира европейска версия на бестселъра.

 

Представената по-рано тази година нова философия в дизайна на всички бъдещи модели Киа – Opposites United – е залегнала в проектирането и конструкцията на новия Sportage, с влияние върху всеки аспект от неговата визия и характер. Разпространените изображения разкриват отличителен SUV модел с модерно присъствие – в хармония с природата, нейното съвършенство и лекота, като същевременно доминира новата дизайнерска концепция на марката.

 

Мускулеста визия, иновативен интериор

Новият Kia Sportage е с атлетична, модерна визия. Предната част на автомобила е подчертана от динамично оформената черна радиаторна решетка, а мускулестите странични линии плавно преливат към дневните светлини, които обгръщат новото лого на марката и емблемата на модела.

 

Интериорното изображение разкрива ориентирано към водача пространство, което демонстрира смел характер, меки на допир материали и авангардни технологии. Централно е разположен красиво изваян интегриран дисплей. 

 

“Вдъхновен от етоса, който създадохме там, където природата среща модернизма, новият Sportage предизвиква дизайнерските норми с авантюристичен, но съвременен екстериор и изящен, новаторски интериор,” каза said Karim Habib, Изпълнителен вицепрезидент и Ръководител международен дизайн център. „С представянето на новото поколение Sportage ние не правим просто крачка напред, а се издигаме до изцяло различно ниво в SUV сегмента.”

 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) е глобален мобилен бранд, чиято основна цел е създаването на устойчиви решения за мобилност за потребители, общности и общества по целия свят. Основана през 1944г. Kia предоставя решения за мобилност повече от 75г. С 52 000 служители по света, дистрибуторска мрежа в над 190 държави и производствени бази в 6 страни, днес компанията произвежда над 3 милиона автомобила годишно. Kia оглавява популяризирането на електрифицирани превозни средства и развива все по-широк набор от мобилни услуги, насърчавайки милиони хора по света да използват най-добрите начини за придвижване. Новият бранд слоган на Kia - ‘Movement that inspires’, олицетворява целта на компанията да вдъхновява потребителите чрез нови продукти и услуги, и всяко преживяване с марката.

Последни новини
08 06

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ SPORTAGE ДЕМОНСТРИРА НОВИ СТАНДАРТИ СЪС СВОЯ...

Kia Corporation представи първите официални снимки на зашеметяващия изцяло нов Sportage – модерен SUV, вдъхновяващ клиентите на марката с прецизното изпълнение на вътрешното пространство и екстериорния дизайн. За първи път в 28-годишната история на модела през месец септември Kia Europe ще представи специално предназначена за европейските пазари версия на Sportage.
още
31 05

КИА ПОКАЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ НА ИЗЦЯЛО НОВИЯ SPORTAGE

Киа представи изображения на изцяло новия Sportage – пето поколение на най-популярния SUV модел на марката. С планиран дебют в Корея през юли тази година, новият Sportage е разработен с внимание към всеки детайл, така че да зададе нови стандарти за качество и дизайн в своя сегмент – усъвършенстван екстериорен и интериорен дизайн, модерни технологии за свързаност и високоефективни двигатели. През септември, за първи път в 28г. история на модела, Киа Европа ще лансира европейска версия на бестселъра.
още
26 05

KIA EUROPE И UBER ОБЯВЯВАТ ПАРТНЬОРСТВО В ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МОБИЛНОСТ

Kia Europe и Uber обявиха началото на ключово партньорство в електрическата мобилност, което ще ускори въвеждането на авангардни електрически автомобили с нулеви емисии, захранвани с акумулаторни батерии (BEV) в Европа.
още
12 05

Kia EV6 – интериорът предлага цялостнo и интуитивнo преживяване,...

Изцяло новият Kia EV6 представя гама от усъвършенствани технологии, предназначени да вдъхновят водача и да осигурят цялостно потребителско преживяване на борда на новия модел. Интуитивните и лесно достъпни системи за комуникационна свързаност, информация и разширена реалност допълват преживяването за водача, като намаляват предпоставките за разсейване и подобряват сетивните възприятия.
още