КИА ПОКАЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ НА ИЗЦЯЛО НОВИЯ SPORTAGE

Обратно

Киа представи изображения на изцяло новия Sportage – пето поколение на най-популярния SUV модел на марката.

 

С планиран дебют в Корея през юли тази година, новият Sportage е разработен с внимание към всеки детайл, така че да зададе нови стандарти за качество и дизайн в своя сегмент – усъвършенстван екстериорен и интериорен дизайн, модерни технологии за свързаност и високоефективни двигатели. През септември, за първи път в 28г. история на модела, Киа Европа ще лансира европейска версия на бестселъра.

 

Представената по-рано тази година нова философия в дизайна на всички бъдещи модели Киа – Opposites United – е залегнала в проектирането и конструкцията на новия Sportage, с влияние върху всеки аспект от неговата визия и характер. Разпространените изображения разкриват отличителен SUV модел с модерно присъствие – в хармония с природата, нейното съвършенство и лекота, като същевременно доминира новата дизайнерска концепция на марката.

 

Мускулеста визия, иновативен интериор

Новият Kia Sportage е с атлетична, модерна визия. Предната част на автомобила е подчертана от динамично оформената черна радиаторна решетка, а мускулестите странични линии плавно преливат към дневните светлини, които обгръщат новото лого на марката и емблемата на модела.

 

Интериорното изображение разкрива ориентирано към водача пространство, което демонстрира смел характер, меки на допир материали и авангардни технологии. Централно е разположен красиво изваян интегриран дисплей. 

 

“Вдъхновен от етоса, който създадохме там, където природата среща модернизма, новият Sportage предизвиква дизайнерските норми с авантюристичен, но съвременен екстериор и изящен, новаторски интериор,” каза said Karim Habib, Изпълнителен вицепрезидент и Ръководител международен дизайн център. „С представянето на новото поколение Sportage ние не правим просто крачка напред, а се издигаме до изцяло различно ниво в SUV сегмента.”

 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) е глобален мобилен бранд, чиято основна цел е създаването на устойчиви решения за мобилност за потребители, общности и общества по целия свят. Основана през 1944г. Kia предоставя решения за мобилност повече от 75г. С 52 000 служители по света, дистрибуторска мрежа в над 190 държави и производствени бази в 6 страни, днес компанията произвежда над 3 милиона автомобила годишно. Kia оглавява популяризирането на електрифицирани превозни средства и развива все по-широк набор от мобилни услуги, насърчавайки милиони хора по света да използват най-добрите начини за придвижване. Новият бранд слоган на Kia - ‘Movement that inspires’, олицетворява целта на компанията да вдъхновява потребителите чрез нови продукти и услуги, и всяко преживяване с марката.

Последни новини
14 07

KIA ПРЕДСТАВЯ УСЪВЪРШЕНСТВАНАТА ГАМА CEED

Моделната фамилия Ceed, която заема позицията на бестселър в гамата на Kia, получи редица ярки и съвременни допълнения за моделната година 2021, сред които множество динамични и атлетични акценти в дизайна. Версиите хечбек, спортният комби вариант и динамичният shooting brake ще впечатлят почитателите на марката с усъвършенствана предната част, актуализация на детайлите в задната част, джанти с обновен дизайн и освежена цветова палитра на външните лакови покрития и интериора. Новите модели ще бъдат в продажба от началото на четвъртото тримесечие на годината, а популярният XCeed - спортната алтернатива на традиционните SUV модели, ще бъде обновен през следващата година. В отговор на последните тенденции в изискванията на клиентите и развитието на автоиндустрията, моделната гама ще включва и нови силови агрегати и трансмисии.
още
08 06

ИЗЦЯЛО НОВИЯТ SPORTAGE ДЕМОНСТРИРА НОВИ СТАНДАРТИ СЪС СВОЯ...

Kia Corporation представи първите официални снимки на зашеметяващия изцяло нов Sportage – модерен SUV, вдъхновяващ клиентите на марката с прецизното изпълнение на вътрешното пространство и екстериорния дизайн. За първи път в 28-годишната история на модела през месец септември Kia Europe ще представи специално предназначена за европейските пазари версия на Sportage.
още
31 05

КИА ПОКАЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ НА ИЗЦЯЛО НОВИЯ SPORTAGE

Киа представи изображения на изцяло новия Sportage – пето поколение на най-популярния SUV модел на марката. С планиран дебют в Корея през юли тази година, новият Sportage е разработен с внимание към всеки детайл, така че да зададе нови стандарти за качество и дизайн в своя сегмент – усъвършенстван екстериорен и интериорен дизайн, модерни технологии за свързаност и високоефективни двигатели. През септември, за първи път в 28г. история на модела, Киа Европа ще лансира европейска версия на бестселъра.
още
26 05

KIA EUROPE И UBER ОБЯВЯВАТ ПАРТНЬОРСТВО В ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МОБИЛНОСТ

Kia Europe и Uber обявиха началото на ключово партньорство в електрическата мобилност, което ще ускори въвеждането на авангардни електрически автомобили с нулеви емисии, захранвани с акумулаторни батерии (BEV) в Европа.
още