КИА ПОКАЗА ПЪРВИ СНИМКИ НА EV6

Обратно

Днес Kia Corporation показа снимки на EV6 – първият задвижван изцяло с акумулаторни батерии електромобил (BEV) на марката, конструиран на изцяло новата глобална електрическа модулна платформа (Electric-Global Modular Platform, or E-GMP) на Киа.  

 

EV6 е първият от следващо поколение BEV модели, който е разработен на база новата дизайнерска философия на Киа, която символизира променящия се фокус на компанията към електрификация. 

 

„EV6 е олицетворение на нашата нова бранд цел и дизайнерска философия. Моделът е създаден да вдъхновява всяко пътуване, предлагайки инстинктивно и естествено преживяване, което улеснява ежедневието на нашите клиенти и осигурява интуитивно и интегрирано управление.”, заяви Karim Habib, вицепрезидент и шеф дизайнер на Киа. „Стремежът ни е да създадем физически опит с нашия бранд и да конструираме иноваторски електрически превозни средства.”

 

Като част от трансформацията на бранда, името на новия задвижван изцяло с акумулаторни батерии електромобил ще бъде избрано според новата стратегия. Оригиналният подход внася яснота и последователност в електрическата гама на Киа на глобалните пазари.

 

Имената на всички нови Киа BEV модели ще започват с инициали ‘EV’, което ще улесни възприятията на потребители. Числото след ‘EV’ ще съответства на позицията на автомобила в продуктовата гама.

 

Разработен и конструиран в унисон с новия бранд слоган ‘Movement that inspires’, EV6 ще осъществи световния си дебют след броени месеци.

 

Kia Motors Corporation (www.kia.com) е глобален мобилен бранд, чиято основна цел е създаването на устойчиви решения за мобилност за потребители, общности и общества по целия свят. Основана през 1944г. Kia предоставя решения за мобилност повече от 75г. С 52 000 служители по света, дистрибуторска мрежа в над 190 държави и производствени бази в 6 страни, днес компанията произвежда над 3 милиона автомобила годишно. Kia оглавява популяризирането на електрифицирани превозни средства и развива все по-широк набор от мобилни услуги, насърчавайки милиони хора по света да използват най-добрите начини за придвижване. Новият бранд слоган на Kia - ‘Movement that inspires’, олицетворява целта на компанията да вдъхновява потребителите чрез нови продукти и услуги, и всяко преживяване с марката.

Последни новини
30 03

KIA ПРЕДСТАВЯ EV6 – РЕВОЛЮЦИОНЕН МОДЕЛ ЗА ВДЪХНОВЯВАЩА ЕЛЕКТРИЧЕСКА...

Новият Kia EV6 демонстрира впечатляваща мощ с нулеви емисии, дълъг автономен пробег, бързо зареждане с мощност 800V и забележителен стил в пазарния сегмент на кросоувър и SUV автомобилите. EV6 e първият модел на Kia, конструиран върху технологичната основа на новатa, специално създадена платформа за захранвани изцяло с акумулаторни батерии електромобили BEV (Battery Electric Vehicle) на компанията.
още
09 03

КИА ПОКАЗА ПЪРВИ СНИМКИ НА EV6

Днес Kia Corporation показа снимки на EV6 – първият задвижван изцяло с акумулаторни батерии електромобил (BEV) на марката, конструиран на изцяло новата глобална електрическа модулна платформа (Electric-Global Modular Platform, or E-GMP) на Киа.
още
02 12

HYUNDAI MOTOR GROUP ПРЕДСТАВИ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА ПЛАТФОРМА E-GMP

Hyundai Motor Group представи своята нова електрическа глобална модулна технологична платформа (E-GMP), създадена специално за използване в електрически превозни средства с акумулаторни батерии – BEV (Battery Electric Vehicle). Новата технологична разработка бе показана за първи път онлайн вчера по време на събитието „E-GMP Digital Discovery“. В бъдеще платформата ще се използва като технологична основа на следващото поколение BEV модели на компанията.
още
17 09

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА...

По време на Автомобилен Салон София 2019 КИА ще представи новия кросувър XCeed. Моделът впечатлява с експресивен дизайн, стилен интериор, динамично и прецизно управление. Комбинацията от висок клас системи за сигурност, нови функции за свързаност и съвременни информационно-развлекателни системи характеризират XCeed като един от най-високотехнологичните модели в сегмента. Заедно с последното попълнение в гамата на марката, своята премиера ще осъществят 100% електромобили e-Niro и e-Soul.
още