КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Обратно

Една от най-важните характеристики за подобряване работата и живота на двигателя е качеството на маслото. В днешно време хората пътуват все повече, а навъртените километри на различна географска ширина и при различни условия на натоварване, неминуемо оказват влияние върху автомобила. Затова съвременните автомобили се нуждаят от масло, което е в крак с променящите се изисквания и е от важно значение за подобряване на експлоатационните характеристики и живота на двигателя. Ето защо КИА Моторс България избра Орбико България за доставчик на моторни масла Shell за следпродажбено обслужване.

 

От днес клиентите на КИА в България ще имат възможността да се възползват от висококачествените масла Shell. Правилно подбраното масло предотвратява триенето и износването на металните повърхности на двигателя, отлагането на замърсявания и минимизира образуването на киселините, които причиняват корозия. Използването на подходящия тип масло е и по-икономично в дългосрочен план. Препоръчаното масло за автомобили КИА с бензинов двигател - Shell Helix Ultra Pro AF 5W-30, за дизелови агрегати - Shell Helix HX8 ECT 5W-30. Моторни масла Shell Helix са конструирани така, че да почистват и защитават двигателите за по-добра производителност.

 

КИА се превърна в синоним на качество и надеждност, а безпрецедентната   7-годишна гаранция е първата асоциация на потребителите с марката. Гаранцията, предоставена от КИА, покрива дефекти в изработката и материалите в рамките на 7г. или 150 000 км пробег. Това е най-дългата гаранция, предлагана от автомобилен производител в Европа, която се прехвърля на всеки следващ собственик на превозното средство с марка КИА.

 

Сътрудничеството между КИА Моторс България и Орбико България е част от политиката на автомобилната компания за качествено гаранционно и следгаранционно обслужване.

 

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Благоевград, Варна, Бургас,  Русе, Велико Търново, Сандански, Враца, Хасково, Стара Загора, Плевен, Габрово, Казанлък, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места.

 

###

Орбико България е Макро Дистрибутор на смазочни продукти Shell Lubricants на българския пазар от 2007 г. насам и вече 12 години развива партньорството успешно. Съвместната работа с Shell Lubricants е гаранция за високо качество и надеждност на предлаганите на пазара смазочни продукти. Фирмата предлага работи с пълната гама смазочни продукти Shell. Висококачествените двигателни, трансмисионни, хидравлични, редукторни, компресорни, турбинни и други масла и греси спомагат за удължаване живота на машините, увеличаване на междуремонтния ресурс и намаляване на разходите за поддръжка.

Последни новини
01 06

АВТОПАРКЪТ НА YELLOW СЕ ДОПЪЛВА ОТ НОВИ МОЩНИ МОДЕЛИ KIA CEED SW

От днес компанията Yellow! предлага на своите клиенти в столицата най-модерните и висококачествени автомобили Kia Ceed sw, оборудвани с новия Smartstream 1.5 турбо бензинов двигател с мощност от 160 к.с., максимален въртящ момент от 253 Hm и подобрена динамика. Разходът от едва 5 л /100 км определя Ceed sw като един от най-икономичните автомобили в своя клас. Емисиите на въглероден диоксид са с 6.2 – 6.7% по-ниски от тези на неговия предшественик, което подрежда модела и сред най-екологичните на пазара.
още
30 03

KIA ПРЕДСТАВЯ EV6 – РЕВОЛЮЦИОНЕН МОДЕЛ ЗА ВДЪХНОВЯВАЩА ЕЛЕКТРИЧЕСКА...

Новият Kia EV6 демонстрира впечатляваща мощ с нулеви емисии, дълъг автономен пробег, бързо зареждане с мощност 800V и забележителен стил в пазарния сегмент на кросоувър и SUV автомобилите. EV6 e първият модел на Kia, конструиран върху технологичната основа на новатa, специално създадена платформа за захранвани изцяло с акумулаторни батерии електромобили BEV (Battery Electric Vehicle) на компанията.
още
09 03

КИА ПОКАЗА ПЪРВИ СНИМКИ НА EV6

Днес Kia Corporation показа снимки на EV6 – първият задвижван изцяло с акумулаторни батерии електромобил (BEV) на марката, конструиран на изцяло новата глобална електрическа модулна платформа (Electric-Global Modular Platform, or E-GMP) на Киа.
още
02 12

HYUNDAI MOTOR GROUP ПРЕДСТАВИ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА ПЛАТФОРМА E-GMP

Hyundai Motor Group представи своята нова електрическа глобална модулна технологична платформа (E-GMP), създадена специално за използване в електрически превозни средства с акумулаторни батерии – BEV (Battery Electric Vehicle). Новата технологична разработка бе показана за първи път онлайн вчера по време на събитието „E-GMP Digital Discovery“. В бъдеще платформата ще се използва като технологична основа на следващото поколение BEV модели на компанията.
още