КОРПОРАТИВНИЯТ САЙТ НА КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ С ОТЛИЧИЕ ЗА ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН И ПОЛЗВАЕМОСТ

Обратно

На официална церемония, вчера в ‘Sofia Event Center’, корпоративният сайт на КИА Моторс България (www.kia.bg) стана носител на престижното отличие на Forbes E-volution Awards в категория ‘Функционален дизайн и ползваемост’. Forbes събра 162 кандидатури в първото издание на конкурса като целта бе да се популяризират и отличат най-добрите практики в областта на информационните технологии, да се наградят най-добрите, съвременни и иновативни решения в електронния бизнес.

Събитието уважиха представители на бизнеса, включително участващите в конкурса компании, членовете на журито и журналисти.

Само преди година КИА Моторс България (www.kia.bg) спечели първо място в своята категория "Автомобили", както и голямата награда "Най-добър сайт" 2012 на конкурс организиран от Българската уеб асоциация.

Воден от идеята за максимална информативност и полезност на своите потребители, екипът на КИА Моторс България разработи иновативни модули в официалната си уеб страница www.kia.bg.

Изцяло нова услуга и единствена за българското интернет пространство, която КИА Моторс България предлага на своите клиенти е виртуален приемчик – онлайн сервиз. След въвеждане на лична информация и шаси на автомобила, клиентът може да резервира своя час в оторизираните сервизи на марката в страната като съответно заяви и желаната услуга (техническо обслужване, проверка на светлини, оглед на ходова част, проверка на електрическа инсталация, диагностика, преглед на спирачна система, проверка на комплект съединител, общ преглед на двигател, проверка на климатична система, смяна гуми, регулиране геометрията на автомобила, проверка на ремъци, оглед за бояджийски и тенекеджийски услуги). 

Менюто „Дилърска мрежа” е обогатено с указателни карти и актуални снимки на автосалоните в дилърските представителства на КИА Моторс България в страната. 

Освен пълни сведения за предлаганите от корейския бранд автомобили, посетителите могат сами да окомплектоват избрания от тях модел и да подготвят съответния лизингов план.

Наред с новите автомобили интернет сайтът предлага и модели втора употреба, с гарантиран произход, преминали обстоен сервизен преглед, както и аутлет предложения, топ оферти и промоции. Всички любители на марката КИА могат да се запознаят с нейната историята, както и с актуалните новини за корейския бранд.

За своите лоялни клиенти КИА Моторс България е разработила и специална програма. Тя е първата по своему инициатива за автомобилния бранш на територията на България. Целта на програмата е да осигури на лоялните клиенти на КИА приоритетно обслужване в офисите, сервизите и дилърската мрежа на КИА Моторс България (КМБ), и да предложи многообразни допълнителни привилегии при ползване на лизингови и рентакар услуги. Основната мисия на КМБ е да обгрижва и консултира клиентите на марката КИА не само при покупката на автомобила, но и през цялото време на неговото ползване. По този начин, освен предимствата на моделите КИА – качество, комфорт, икономичност и най-дългата предлагана гаранция, клиентите на КМБ ще имат възможност да станат част от един специален клуб, създаден само за тях.

www.kia.bg е достъпна за всички български и чуждестранни любители на корейската марка. Сайтът е разработен на български и на английски език.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС България разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Пазаржик, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Хасково, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места. От скоро официалното представителство на марката посреща своите гости в нов модерен автоцентър разположен на бул. 'Цариградско шосе', след разклона Горубляне.

Последни новини
02 12

HYUNDAI MOTOR GROUP ПРЕДСТАВИ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА ПЛАТФОРМА E-GMP

Hyundai Motor Group представи своята нова електрическа глобална модулна технологична платформа (E-GMP), създадена специално за използване в електрически превозни средства с акумулаторни батерии – BEV (Battery Electric Vehicle). Новата технологична разработка бе показана за първи път онлайн вчера по време на събитието „E-GMP Digital Discovery“. В бъдеще платформата ще се използва като технологична основа на следващото поколение BEV модели на компанията.
още
17 09

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА...

По време на Автомобилен Салон София 2019 КИА ще представи новия кросувър XCeed. Моделът впечатлява с експресивен дизайн, стилен интериор, динамично и прецизно управление. Комбинацията от висок клас системи за сигурност, нови функции за свързаност и съвременни информационно-развлекателни системи характеризират XCeed като един от най-високотехнологичните модели в сегмента. Заедно с последното попълнение в гамата на марката, своята премиера ще осъществят 100% електромобили e-Niro и e-Soul.
още
01 07

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Една от най-важните характеристики за подобряване работата и живота на двигателя е качеството на маслото. В днешно време хората пътуват все повече, а навъртените километри на различна географска ширина и при различни условия на натоварване, неминуемо оказват влияние върху автомобила. Затова съвременните автомобили се нуждаят от масло, което е в крак с променящите се изисквания и е от важно значение за подобряване на експлоатационните характеристики и живота на двигателя. Ето защо КИА Моторс България избра Орбико България за доставчик на моторни масла Shell за следпродажбено обслужване.
още
08 05

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУЛИКА БЪЛГАРИЯ ЕЛЕКТРИФИЦИРА АВТОПАРКА СИ

Зеленото бъдеще започва от днес. С малки крачки и категорично намерение за промяна. А голямата промяна води до постигане на желаната от всички ни цел - да живеем по-здравословно в по-чиста среда! И България прави своите “малки”, но значими стъпки в тази посока. От днес представители на Народното събрание ще управляват икономични и щадящи околната среда превозни средства. Автомобилният парк на Парламента, в който до момента не е имало хибриди или електрически превозни средства, се допълва с 3 боря plug-in хибрида KIA Niro. Закупуването на електрифицирани автомобили, заедно с 2 зарядни станции тип KEBA KeContact, е част от политиката на Народното събрание за намаляване на общите емисии на парникови газове и за преминаване към ниско въглеродно бъдеще – отговорен подход към околната среда.
още