Официалният сайт на КИА Моторс България отличен с 2 награди на престижен уеб конкурс

Обратно

КИА Моторс България (www.kia.bg) спечели първо място в своята категория "Автомобили", както и голямата награда "Най-добър сайт" 2012.

Конкурсът Български награди за уеб се организира за четвърта поредна година от Българска уеб асоциация. Конкурсът е разделен на четири части: Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб, Професионални награди за уеб и Маркетинг награди за уеб.

За всяка от групите журито е различно и е съставено от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб. Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики.

Тази година конкурсът се проведе през месеците май — юни 2012 г., а официалната церемония по награждаването на победителите бе на 28 юни.

Официалният сайт на КИА Моторс България, изработен от Студио X, представя подробно моделите на марката и предоставя различни полезни инструменти като ценови конфигуратор, лизингов калкулатор, виртуален приемчик – онлайн сервиз, указателни карти на дилърските представителства, информация за модели втора употреба с гарантиран произход, специална програма „КИА Фамилна Грижа” и много други за максимална информативност и полезност на своите потребители.

Тази година КИА Моторс България чества своя 10 годишен юбилей. Специлано за случая компанията разработи и празнична интернет страница - http://www.kia.bg/celebrate_anniversaray/, която информира настоящи и бъдещи клиенти на марката за промоционални условия в продажбите на автомобили, както и атрактивни сервизни услуги. През 2012г. КИА Моторс България лансира и 3 изцяло нови модела Рио, Оптима и сийд, които са със силна заявка за успех в съответните сегменти.
Рождения си ден КМБ ще отбележи с още един подарък за всички любители на марката - инвестиция в нов търговско-сервизен комплекс, изграден според най-модерните стандарти в автомобилния бранш и изисквания за корпоративна идентичност на корейския автопроизводител.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС БЛГАРИЯ разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Пазаржик, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Хасково, Шумен и Сливен.

Последни новини
02 12

HYUNDAI MOTOR GROUP ПРЕДСТАВИ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА ПЛАТФОРМА E-GMP

Hyundai Motor Group представи своята нова електрическа глобална модулна технологична платформа (E-GMP), създадена специално за използване в електрически превозни средства с акумулаторни батерии – BEV (Battery Electric Vehicle). Новата технологична разработка бе показана за първи път онлайн вчера по време на събитието „E-GMP Digital Discovery“. В бъдеще платформата ще се използва като технологична основа на следващото поколение BEV модели на компанията.
още
17 09

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА...

По време на Автомобилен Салон София 2019 КИА ще представи новия кросувър XCeed. Моделът впечатлява с експресивен дизайн, стилен интериор, динамично и прецизно управление. Комбинацията от висок клас системи за сигурност, нови функции за свързаност и съвременни информационно-развлекателни системи характеризират XCeed като един от най-високотехнологичните модели в сегмента. Заедно с последното попълнение в гамата на марката, своята премиера ще осъществят 100% електромобили e-Niro и e-Soul.
още
01 07

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Една от най-важните характеристики за подобряване работата и живота на двигателя е качеството на маслото. В днешно време хората пътуват все повече, а навъртените километри на различна географска ширина и при различни условия на натоварване, неминуемо оказват влияние върху автомобила. Затова съвременните автомобили се нуждаят от масло, което е в крак с променящите се изисквания и е от важно значение за подобряване на експлоатационните характеристики и живота на двигателя. Ето защо КИА Моторс България избра Орбико България за доставчик на моторни масла Shell за следпродажбено обслужване.
още
08 05

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУЛИКА БЪЛГАРИЯ ЕЛЕКТРИФИЦИРА АВТОПАРКА СИ

Зеленото бъдеще започва от днес. С малки крачки и категорично намерение за промяна. А голямата промяна води до постигане на желаната от всички ни цел - да живеем по-здравословно в по-чиста среда! И България прави своите “малки”, но значими стъпки в тази посока. От днес представители на Народното събрание ще управляват икономични и щадящи околната среда превозни средства. Автомобилният парк на Парламента, в който до момента не е имало хибриди или електрически превозни средства, се допълва с 3 боря plug-in хибрида KIA Niro. Закупуването на електрифицирани автомобили, заедно с 2 зарядни станции тип KEBA KeContact, е част от политиката на Народното събрание за намаляване на общите емисии на парникови газове и за преминаване към ниско въглеродно бъдеще – отговорен подход към околната среда.
още