KIA Optima Hybrid

Цени от:
87700 лв.

9 години гаранция

Пригответе се за новаторско приключение

Каква е тайната на Оптима Хибрид?

Супер ефективният хибриден двигател е с мощна литиево-полимерна батерия и регенеративна спирачна система. Какво ще кажете, ако добавим премиум аудио система Infinity, разработена от Harman? Не забравяйте и безпрецедентната 7-годишна гаранция, която се прехвърля на всеки следващ собственик! А сега Вие кажете дали това не е абсолютна гаранция за високо качество и надеждност на нашите хибридни автомобили.

Хибридното шофиране измина своя дълъг път

Новата КИА Оптима Хибрид е там където е създадено бъдещето: екологичните параметри са окомплектовани с престижна награда за дизайн. Една съвършенна комбинация от стабилност и елегантност в екологична опаковка. Перфектен баланс между цялостната визия и дребните детайли. Новата КИА Оптима Хибрид се оказа толкова успешна, че не случайно се превърна в носител на поредица престижни автомобилни награди.7 години гаранция


  • 150,000 км
  • 100% се прехвърля на всеки следващ собственик
  • до 12г. гаранция против пробив от корозия
  • 5г. гаранция на боята

В услуга на природата

Интелигентни системи за ефективно управление

КИА Оптима Хибрид идва с куп малки зелени помощници за по-голяма ефективност. Стилният 4.3" LCD дисплей изобразява графика на режима на работа на автомобила: електрически мотор или бензинов двигател. Индикира за моментен и среден разход на гориво. Информира за регенеративнтата система на батерията. EV модулът показва задвижването на автомобила от енергията в батерията. Когато управлявате икономично, броят на зелените листа в ECO режима се увеличава.

Навигационна система с 8" touch-screen дисплей

Опционалният дисплей с висока резолюция включва модерна навигационна система, камера за обратно виждане, бутони за управление на аудио системата Infinity, Bluetooth, изходи за AUX, USB и iPod.

Системата Active Air Flap

Системата Active Air Flap се отваря и затваря автоматично в зависимост от пътните условия с цел редуциране на аеродинамичния коефициент.

4.3" цветен TFT LCD

Централен информационен дисплей на таблото за по-ефективно управление: илюстрира работата на автомобила и състоянието на системата за зареждане на батерията; информира водача дали автомобилът работи с електрически мотор или бензинов двигател, показва моментен и среден разход на гориво и състояние на регенеративната система за презареждане на батерията. Ако шофирате по-икономично ECO режимът индикира по-голям брой зелени листа.

Пестелив на вредни емисии, щедър в управлението

Когато ефективност среща динамика

С КИА Оптима Хибрид Вие значително намалявате нивото на вредни емисии, но в никакъв случай не губете апетита си за динамично управление! Без значение дали шофирате в града или на магистрала, двигателят на Оптима Хибрид балансира ефективното с динамично управление като осигурява плавен преход от електрически режим към хибридно задвижване.

Двигатели Оптима Хибрид


6-степенна автоматична трансмисия

Тази изключително модерна автоматична трансмисия без традиционен преобразувател на въртящия момент, разполага с интелигентна програма за превключване на предавките, като гарантира оптимална горивна ефективност и отлична динамика на шофиране.

Хибридно операционни режими

Изберете елегантен, изискан, стилен интериор

Интериорни пакети

Изборът между черен или двуцветен бежов интериор допринася за отличителния стил на Оптима Хибирд. За повече удобство и комфорт моделът е оборудван с кожен салон. Предните седалки са снабдени с подгряване и охладително-вентилационна система. Допълнителен комфорт осигурява и "Memory" функцията за запаметяване на положението на седалката на водача.

Двузонов климатроник

Комфортът и икономията на гориво вървят ръка за ръка: климатичната система е оборудвана с високопроизводителен електрически компресор, който не спира работа дори и при изключен бензинов двигател.

Вашите цветове, Вашите гуми, джанти,Вашата информация

Вашият избор, Вашата Оптима

За да създаде точно Вашия модел, изберете своята комбинация от цветове и гуми

  • 16" Алуминиеви лети джанти

  • 17" Алуминиеви лети джанти *
    * на илюстративната снимка