Изцяло новият Kia Sportage

На друго ниво

picture
  • 6.9 л/100 км
  • 156 г/км (комбинирано ниво CO₂)

Вдъхновен от природата. Изпълнен с увереност.

Интериор

Свързаност

Удобство и комфорт

Технологии и сигурност

360° Изглед

Цветове екстериор

Deluxe White

Джанти

all new 17 инчови джанти

Цветове екстериор

Джанти

all new 18 инчови джанти

Цветове екстериор

Джанти

all new GT 19-инчови двуцветни джанти

Допълнителна информация

Избор на режим на шофиране
Изборът на режим на шофиране Drive Mode Select (DMS) се предлага само при модели със 7-степенна трансмисия с два съединителя (DCT).

Интелигентна механична трансмисия (iMT)
Движението по инерция с изключен двигател е възможно само при автомобилите, оборудвани с интелигентна механична трансмисия Intelligent Manual Transmission (iMT). Функцията за движение по инерция зависи от актуалните условия на пътя.
 
Услуги UVO CONNECT
Toва е гамата от услуги за информация и контрол на Вашата Kia. Услугите ще бъдат на разположение безплатно за период от седем години, започващ от деня, в който автомобилът е продаден на първия собственик, т.е. моментът, в който влиза в сила първоначалния договор за покупка. През този период могат да настъпят промени в гамата от услуги. Подробности за експлоатацията и условията за ползване можете да получите от Вашия дилър на Kia или в интернет на адрес kia.com. За използване на услугите са необходими смартфон с операционна система iOS или Android и договор за мобилен телефон с мобилен план за пренос на данни, които ще доведат до допълнителни разходи.

Услуги Kia Live Services на базата на TomTom
Услугите са безплатни за период от 7 години след първото свързване на навигационната система към мобилната мрежа. Ако първото свързване не се осъществи веднага след покупката на автомобила, продължителността на периода се намалява с времето между покупката и първото свързване.

Услуга TomTom за камери за контрол на скоростта
Повечето държавни органи и местни власти са на мнение, че услугата TomTom Speed ​​Camera прави шофирането по-безопасно. TomTom следи за спазване на местното законодателство и при необходимост променя практиките си в съответствие с него.

Android Auto™ и Apple CarPlay™
Kia Sportage е съвместим с Apple CarPlay™ и Android Auto™. Android Auto™ е създаден за работа с телефони с операционна система Android версия 5.0 (Lollipop) или по-нова. Apple CarPlay™ работи с iPhone 5 или по-нови модели телефони Apple. И двете системи предлагат гласово управление и дават възможност на водача да провежда разговори без да отделя ръцете си от волана и погледа си от пътя. Apple CarPlay™ е запазена търговска марка на Apple Inc. Android Auto™ и другите марки са запазени търговски марки на Google Inc.

Седемгодишна актуализация на картите
Програмата е валидна само за автомобили Kia, закупени след 28 февруари 2013 година с фабрично инсталирани навигационни системи LG. Могат да бъдат начислени разходите за труд в сервизния център за времето, необходимо за извършване на актуализацията. Седемгодишната програма за актуализация на навигационните карти предлага шест актуализации на картите, тъй като автомобилите на Kia вече се доставят на клиента с най-новата версия на картите Гаранцията на навигационната система не се влияе и няма отношение към тази програма. Kia не носи отговорност за качеството на данните в картите, предоставени на Kia от доставчика на навигационни карти HERE.

Технология Clari-Fi™
Озвучителната система JBL® се предлага с технологията Clari Fi™. Тъй като при компресиране на файлове във формат MP3 се губи част от цифровата информация, технологията Clari Fi™ спомага за коригиране на загубените високи/ниски музикални тонове и подобрява качеството на музиката.

Технологии DRIVE WiSE
Tехнологиите DRIVE WiSE са системи за асистенция на водача, които не го/я освобождават от неговата/нейната отговорност за безопасното управление на автомобила през цялото време. Водачът трябва да продължи да съобразява своето поведение при шофиране към своите възможности и умения зад волана, към законовите изисквания, както и към актуалните пътни условия и към цялостната пътнотранспортна обстановка. Технологиите Drive Wise не са създадени с цел автономно управление на автомобила. За по-подробна информация вижте ръководството за експлоатация.

Асистираща система за предотвратяване на сблъсък с автомобила отпред FCA (Forward Collision-Avoidance Assist)
Системата за предотвратяване на сблъсък с автомобила отпред (FCA) има асистираща функция и не освобождава водача от неговата/нейната отговорност за безопасното управление на автомобила през цялото време. Водачът трябва да продължи да съобразява своето поведение при шофиране към своите възможности и умения зад волана, към законовите изисквания, както и към актуалните пътни условия и към цялостната пътнотранспортна обстановка. FCA не е създадена с цел автономно управление на автомобила. За по-подробна информация вижте ръководството за експлоатация.

7 години гаранция
Гаранцията на Kia включва период от 7 години от момента на първоначалната регистрация или пробег от 150 000 км - което от двете настъпи първо. Отклонения, напр. за акумулаторната батерия, лаковото покритие и оборудването, се допускат съобразно валидните гаранционни условия. Повече информация за гаранцията на Kia можете да намерите в интернет на адрес [www.Kia.com].

Информация за поддръжка може да видите тук.