picture

Технология, която те движи напред.

Технологията е навсякъде около нас. Благодарение на технологичните иновации животът ни е по-лесен и комфортен. Но ако се замислите някои от тях са създадени, за да ни държат неподвижни. Ние от Kia вярваме, че технологията е движение напред. Движение, което ни мотивира да открием нови източници на вдъхновение.

Защо трябва да се задоволявате с технология, която ви държи неподвижни?

Забелязали ли сте как натоварвате тялото, докато тренирате на бягаща пътека, а всъщност физически не стигате до никъде? Или как използвате виртуална реалност, за да посетите различни дестинации, настанени удобно в домашните кресла?

Защо трябва да се задоволявате с технология, която ви държи неподвижни?
Защо трябва да се задоволявате с технология, която ви държи неподвижни?
Защо трябва да се задоволявате с технология, която ви държи неподвижни?

Вярваме, че вдъхновението идва при нас, когато се движим от едно място на друго. Когато чрез движение научаваме за нови неща. Ето защо съдадохме гама автомобили, оборудвани с технологии, които следват естествения ни човешки инстинкт за опознаване.

Открийте подходящия за вас модел

Kia EV6

Kia EV6

Kia EV6 бележи началото на нова ера и поставя нови стандарти за години напред. Ера на иновации и завладяващ интериорен и екстериорен дизайн. Ера на интуитивни технологии, които правят всяко пътуване вдъхновяващо. Наелектризирайте сетивата за изцяло ново изживяване с Kia EV6.

Kia Sportage

Kia Sportage

И накрая, можете да прегърнете пространството, което да изследвате, докъдето умът ви може да се скита с Kia Sportage. Изпитайте емблематични дизайнерски детайли като предни LED фарове с форма на бумеранг, стилен черен покрив и Plug-in Hybrid WLTP пробег от 70 км – всичко това се съдържа в елегантен и динамичен SUV.

Kia Niro

Kia Niro

Kia Niro EV е тук, за да плени сърцата на далновидните. С дизайн, който нарушава конвенциите и напреднали технологии като Vehicle-to-Device или Highway Driving Assist, този електрически кросоувър носи практичност и удоволствие при всяко шофиране.

Електрификация

Открийте гамата от електрически и плъгин хибридни автомобили, които са оборудвани с иновативни технологии, специално разработени, за да гарантират, че вдъхновението е винаги близо до нас.

Свързаност

Приложението Kia Connect и гамата от услуги Kia Connect предлагат актуална и пълна информация за вашето пътуване с данни за пътнотранспортната обстановка в реално време, сведения за електростанции, паркинги, прогноза за времето, забележителни места по избрания маршрут, включително и гласово разпознаване.

Сигурност

Осигуряването на вашата защита, грижата за сигурността на вашите спътници и близки е основен приоритет за нас. Ето защо електрифицираната гама на Kia предлага богата гама авангардни функции за намаляване на опасността от възникване на злополуки и гарантира максимална цялостна защита.