КИА ЛАНСИРА ПРОГРАМА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ГАРАНЦИЯТА ‘KIA PROMISE’

Обратно

КИА Моторс Корпорейшън обяви лансирането на “KIA Promise” – международна програма за удължаване на гаранцията. Услугата е разработена в помощ на всички потребители на автомобили КИА, за които е ограничено придвижването до сервизните центрове на компанията поради пандемията от COVID-19.

 

Kia Promise се предлага в 142 държави и е предназначена за превозни средства с гаранция от КИА, която изтича между 1 февруари и 30 април 2020г. Програмата обхваща всички европейски държави, в които КИА предлага безпрецедентна 7г. гаранция или 150 000 км. Според специалната услуга всички собственици на автомобили КИА ще могат да се възползват от удължена гаранция до 30 юни 2020г.

 

КИА Моторс вярва, че с предоставената услуга и разширена гаранция ще помогне на повече от 500 000 клиенти на марката в международен мащаб.

 

Предвид създалата се извънредна ситуация с COVID-19 и наложените стриктни мерки за превенция на разпространението му, KIA Promise ще помогне на клиентите, за които е невъзможно да посетят оторизираните сервизни центрове на КИА в периода на извънредно положение. Програмата ще е в полза и на потребителите, които са възпрепятствани по същата причина при нужда от ремонт или техническо обслужване.

 

Sangdae Kim, Вицепрезидент и Ръководител ‘Global Customer Experience Division’, КИА Моторс Корпорейшън заяви: ‘Подхождаме с разбиране към създалата се ситуация и вярваме, че можем с удължаване периода на гаранцията да бъдем полезни на нашите клиенти. И тъй като приоритетът ни е отношението и грижата за тях, нашата цел е да спестим притесненията на потребителите на автомобили КИА относно поддръжката и сервизирането в периода на социална изолация.’

 

В допълнение към програма ‘KIA Promise’ в ситуацията на извънредно положение, КИА Моторс България предлага специална услуга на своите клиенти в София сервизно обслужване ‘От врата до врата’. Услугата осигурява максимално удобство и сигурност при нужда от ремонт или техническо обслужване. След подадена заявка автомобилът се взима от посочен адрес, откъдето бива откаран в оторизирания сервиз на КИА Моторс България в София. Експерти от компанията обслужват автомобила, дезинфекцират го след извършените технически дейности и го връщат отново на посоченото място.

 

С изключително внимание относно сигурността и здравето на клиенти, бизнес партньори и служители, КИА Моторс продължава да следи развитието на извънредната ситуация с настъпилата пандемия. Компанията е предприела необходимите мерки за предотвратяване разпространението на вируса във всички свои обекти, в съответствие с препоръките на здравните власти.

 

KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 10-те си производствени бази в 5 страни КИА продава повече от 2,7 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 150 страни. Днес КИА има 48 000 служители и годишни приходи от 43 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън “Силата да изненадваш” – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

Последни новини
13 05

КИА С РЕКОРД В ПРОДАЖБИТЕ НА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ В ЕВРОПА

КИА Моторс разкри подробности от дългосрочната си стратегия за преминаване към електрификация на продуктовата гама, след като регистрира рекорд в продажбите на електромобили в Европа през първото 3-месечие на 2020г.
още
07 05

ВТОРИ ЧИФТ ОЧИ: НОВИЯТ КИА СОРЕНТО С ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛИГИЯ ЗА...

КИА разкри подробности за модернизираната технология Blind-Spot View Monitor (BVM), която ще се предлага в изцяло новия KIA Sorento. ‘Вторият чифт очи’ за водачите на превозното средство ще увеличи сигурността на пътниците в автомобила, както и на останалите участници в движението чрез елиминиране на мъртвите зони вдясно и вляво. Sorento е първият модел на КИА в Европа, който ще предлага усъвършенстваната технология в помощ на водача.
още
09 04

KIA SOUL EV И TELLURIDE СА ПОБЕДИТЕЛИ В 2020 WORLD CAR AWARDS

КИА тържествува на международния конкурс 2020 World Car Awards, заемайки челните места в 2 категории. KIA Telluride грабна престижната награда ‘Световен автомобил на годината', а KIA Soul EV бе отличен с приза ‘Световен градски автомобил’.
още
06 04

КИА ЛАНСИРА ПРОГРАМА ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ГАРАНЦИЯТА ‘KIA PROMISE’

КИА Моторс Корпорейшън обяви лансирането на “KIA Promise” – международна програма за удължаване на гаранцията. Услугата е разработена в помощ на всички потребители на автомобили КИА, за които е ограничено придвижването до сервизните центрове на компанията поради пандемията от COVID-19.
още