20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Обратно

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.

 

Първата серия от 20 луксозни таксита Kia Optima_sw са на разположение на клиентите на Yellow Taxi в София, цените за тях няма да са различни от стандартните на компанията.

 

Моделите са оборудвани с редица системи за сигурност и безопасност: LKAS - Система за оставане в лентата на движение, TSR - Сигнализация за наличен трафик, SLIF  - Система за предупреждение за ограничение на скоростта, ABS + BAS,  ESC - Система за електронен контрол на окачването, VSM - Система за цялостно управление на стабилността на автомобила и др.

 

Партньорството между КИА Моторс България и Йелоу 333 АД датира от 2004г., когато е доставен първият автомобил КИА Рио. Към настоящия момент автопаркът на Yellow Taxi включва над 1300 модела с марка КИА.  Преди 2г. стартира и пилотният проект на компанията Yellow Taxi с КИА Соул, който в момента оперира като първото редовно електрическо такси в София. От Yellow планират и увеличаване на електро-автомобилния си автопарк.

 

„Стремим се да доставяме все по–добри услуги на клиентите си, и стъпката с Kia Optima за нас е правилната посока. Клиентите ни заслужават да се возят удобно и комфортно. Ще се насладите на красив дизайн, изобилие от пространство, ергономичност, функционалност и високо оборудване за вашето пътуване или това на клиентите ви. В новата линия Kia Optima_sw ще имате възможност да платите с карта, да заредите телефона или лаптопа си, както и да ползвате Wi-Fi Зона!”, споделя Калин Кокошаров, изпълнителен директор на Yellow Taxi.

 

 

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ разполага с 15 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, 2 Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Габрово, Враца, Сандански, Казанлък, Хасково и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места.

Последни новини
21 02

НОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ С БЕЗПЛАТЕН ЗАРЯД В СОФИЯ

Мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се увеличава с още една локация. Гостите на модерния ресторант с изискана италианска кухня Cinecitta в София ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила. Ресторантът, който е локализиран в района на Киноцентър Бояна, разполага с обособено за целта парко място.
още
28 09

KIA STINGER И KIA STONIC ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯТ СВОЯТА ПРЕМИЕРА НА...

Най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на КИА, която днес се намира сред лидерите в автомобилната индустрия, ще дебютира в България по време на юбилейното издание на Международния Автомобилен салон София (14 – 22 октомври). KIA Stinger е автентичен грандтурер, автомобил за вдъхновяващо и вълнуващо пътуване на дълги разстояния. Спортен седан, който притежава необходимата ефективност, надеждност и динамично съвършенство, които са в унисон с неговия удивителен фастбек дизайн.
още
23 06

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ КИА СОУЛ Е ПОБЕДИТЕЛ В ECO DRIVE BULGARIA 2017

Между 16 и 18 юни се проведе второто по рода си състезание Eco drive България 2017г. В организираното събитие се включиха 30 участници, които в екипи от по 2 човека, управляваха общо 15 автомобила. Според регламента победител във всяка една от категориите стана този, който е изразходил най-малко Енергия (гориво в литри или ел.енергия) спрямо теглото на конкретния автомобил.
още
08 06

20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.
още