20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Обратно

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.

 

Първата серия от 20 луксозни таксита Kia Optima_sw са на разположение на клиентите на Yellow Taxi в София, цените за тях няма да са различни от стандартните на компанията.

 

Моделите са оборудвани с редица системи за сигурност и безопасност: LKAS - Система за оставане в лентата на движение, TSR - Сигнализация за наличен трафик, SLIF  - Система за предупреждение за ограничение на скоростта, ABS + BAS,  ESC - Система за електронен контрол на окачването, VSM - Система за цялостно управление на стабилността на автомобила и др.

 

Партньорството между КИА Моторс България и Йелоу 333 АД датира от 2004г., когато е доставен първият автомобил КИА Рио. Към настоящия момент автопаркът на Yellow Taxi включва над 1300 модела с марка КИА.  Преди 2г. стартира и пилотният проект на компанията Yellow Taxi с КИА Соул, който в момента оперира като първото редовно електрическо такси в София. От Yellow планират и увеличаване на електро-автомобилния си автопарк.

 

„Стремим се да доставяме все по–добри услуги на клиентите си, и стъпката с Kia Optima за нас е правилната посока. Клиентите ни заслужават да се возят удобно и комфортно. Ще се насладите на красив дизайн, изобилие от пространство, ергономичност, функционалност и високо оборудване за вашето пътуване или това на клиентите ви. В новата линия Kia Optima_sw ще имате възможност да платите с карта, да заредите телефона или лаптопа си, както и да ползвате Wi-Fi Зона!”, споделя Калин Кокошаров, изпълнителен директор на Yellow Taxi.

 

 

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ разполага с 15 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, 2 Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Габрово, Враца, Сандански, Казанлък, Хасково и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места.

Последни новини
23 06

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ КИА СОУЛ Е ПОБЕДИТЕЛ В ECO DRIVE BULGARIA 2017

Между 16 и 18 юни се проведе второто по рода си състезание Eco drive България 2017г. В организираното събитие се включиха 30 участници, които в екипи от по 2 човека, управляваха общо 15 автомобила. Според регламента победител във всяка една от категориите стана този, който е изразходил най-малко Енергия (гориво в литри или ел.енергия) спрямо теглото на конкретния автомобил.
още
08 06

20 ЛУКСОЗНИ ТАКСИТА OPTIMA_SW ТРЪГНАХА В СОФИЯ

Първите 20 нови коли на Yellow Taxi Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите такиста Kia Oprima_sw. Приятели и клиенти на Yellow Taxi и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.
още
28 04

НОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ С БЕЗПЛАТЕН ЗАРЯД ПРЕД НДК

Мрежата от електростанции с безплатен заряд се увеличава с още една локация – Националният дворец на културата (НДК). НДК ще бъде домакин на най-важното събитие за България през 2018 г. – Председателството на Съвета на ЕС. Част от проекта за реконструкция на сградата включва нова стратегия за енергийна ефективност, която ще намали драстично консумацията на ток и топлоенергия.
още
18 11

НОВА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯ С БЕЗПЛАТЕН ЗАРЯД ПРЕД ДАРИК РАДИО В СОФИЯ

Мрежата от електростанции с безплатен заряд се увеличава с още една локация – централният офис на Дарик радио, София, бул. ‘Дондуков’ 82. Обединени от идеята да предложат на потребителите на електромобили реална възможност за ежедневна употреба без да ограничават дневния си пробег, КИА Моторс България и Дарик радио монтираха електрозарядна станция. По този начин потребителите на електромобили ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила в центъра на столицата.
още