КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ ПРЕДОСТАВИ ХИЛЯДНИЯ АВТОМОБИЛ НА ЙЕЛОУ 333

Обратно

На специална церемония в модерния авто-сервизен комплекс на КИА в София, г-н Васил Колчагов, Търговски директор на КИА Моторс България, връчи ключа от 1000-ия КИА модел на Йелоу 333 АД - лидер в предлагането на иновативна, качествена и комфортна таксиметрова услуга в гр.София.

Хилядният автомобил КИА е сийд комби, оборудван с 1,4 л бензинов двигател с променливо газоразпределение, 6-степенна механична скоростна кутия, предлагащ най-важните удобства за клиентите и служителите на Йелоу 333: климатик, мултифункционален волан с аудиоуправление, бордкомпютър с управление от волана и ел. управляеми странични огледала с подгряване. За сигурността на пътниците се грижат ABS+EBD+HAC+ESC+VSM, независимо окачване, "McPherson" отпред и "Multi-link" отзад и 6 въздушни възглавници. КИА сийд комби разполага с LED предни дневни светлини и фарове за мъгла.

За периода от 2003 година, когато е доставен първият автомобил КИА Рио, до сега КИА Моторс България е предала общо 1000 автомобила на Йелоу 333 включително моделите Черато, сийд комби, Магентис и Оптима.

Г-н Васил Колчагов коментира: „За нас е привилегия да сме  единствен доставчик на лидера на качествени таксиметрови услуги в София - Йелоу 333, чиято основна цел е в синхрон с политиката на КИА, а именно - грижата за клиента. Освен иновативния подход Йелоу споделя отношението ни към опазване на околната среда и екологичност на предлаганите от нас автомобили. ‘Зелено’ бъдеще очаква компанията, която планира да разшири автопарка си с изцяло електрическия КИА Соул – услуга, която до момента не е предлагана в България.”

Г-н Калин Кокошаров, Изпълнителен директор на Йелоу 333 АД, заяви: „Благодарение на КИА нашата компания разполага с автопарка от най-нови автомобили в София. Щастливи сме, че работим с надежден партньор, който споделя философията ни за екологично бъдеще, иновативни решения, и чийто приоритет е грижата за клиента. С нетърпение очакваме електрическия КИА Соул, с който за пореден път ще предложим на нашите потребители уникална за българския пазар услуга.”

Йелоу 333 АД е основана през 1998 година в София и е една от първите таксиметрови компании, която предлага услугата абонаментен таксиметров превоз. Фирмата разполага с най-модерния GPS Call център и сервизни бази. Лидер е във внедряването на иновативни мобилни технологии. Подобряване качеството на услугите включва още наличност на терминал за по-удобно разплащане, както и съвременни методи за поръчка на таксиметров превоз, освен през телефона, поръчките се осъществяват през мобилното приложение и online през страницата на Йелоу такси.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Благоевград, Варна, 2 Бургас, 2 Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места.

Последни новини
17 09

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА...

По време на Автомобилен Салон София 2019 КИА ще представи новия кросувър XCeed. Моделът впечатлява с експресивен дизайн, стилен интериор, динамично и прецизно управление. Комбинацията от висок клас системи за сигурност, нови функции за свързаност и съвременни информационно-развлекателни системи характеризират XCeed като един от най-високотехнологичните модели в сегмента. Заедно с последното попълнение в гамата на марката, своята премиера ще осъществят 100% електромобили e-Niro и e-Soul.
още
01 07

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Една от най-важните характеристики за подобряване работата и живота на двигателя е качеството на маслото. В днешно време хората пътуват все повече, а навъртените километри на различна географска ширина и при различни условия на натоварване, неминуемо оказват влияние върху автомобила. Затова съвременните автомобили се нуждаят от масло, което е в крак с променящите се изисквания и е от важно значение за подобряване на експлоатационните характеристики и живота на двигателя. Ето защо КИА Моторс България избра Орбико България за доставчик на моторни масла Shell за следпродажбено обслужване.
още
08 05

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУЛИКА БЪЛГАРИЯ ЕЛЕКТРИФИЦИРА АВТОПАРКА СИ

Зеленото бъдеще започва от днес. С малки крачки и категорично намерение за промяна. А голямата промяна води до постигане на желаната от всички ни цел - да живеем по-здравословно в по-чиста среда! И България прави своите “малки”, но значими стъпки в тази посока. От днес представители на Народното събрание ще управляват икономични и щадящи околната среда превозни средства. Автомобилният парк на Парламента, в който до момента не е имало хибриди или електрически превозни средства, се допълва с 3 боря plug-in хибрида KIA Niro. Закупуването на електрифицирани автомобили, заедно с 2 зарядни станции тип KEBA KeContact, е част от политиката на Народното събрание за намаляване на общите емисии на парникови газове и за преминаване към ниско въглеродно бъдеще – отговорен подход към околната среда.
още
29 03

СТОЛИЧНА ОБЩИНА С НОВА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

От днес столичани и гости на София ще могат безплатно да зареждат своите електромобили в сърцето на града – ъгъла на ул. ‘Московска’ и ул. ‘11 Август’. Станцията, предоставена от КИА Моторс България, дава възможност за заряд на 100% от предлаганите на пазара електромобили, като за 40 мин. водачите на автомобили с нулево ниво на вредни емисии могат да заредят 20% от капацитета на батерията си. По този начин те ще гарантират безпроблемно използване на своите електромобили в рамките на деня. За пълен заряд са необходими 5 часа.
още