ЗЕЛЕНО БЪДЕЩЕ ЗА ВИП КЛИЕНТИ НА ЙЕЛОУ ТАКСИ

Обратно

КИА Оптима Хибрид се появи на българския пазар само преди месец. Освен големия потребителски интерес и положителни отзиви от медиите, имиджовият модел силно привлече вниманието на таксиметрова компания Йелоу 333. Във връзка с предстоящото пускане на нова луксозна услуга за ВИП клиенти, изпълнителният директор на Йелоу 333 АД - Калин Кокошаров тества новия хибриден модел на КИА.

‘Много луксозен и комфортен автомобил, толерантен към околната среда. Хибридът учи шофьора да кара по-икономично, да следи енергията, която изразходва при тръгване и генерира при спиране, както и цялостното ниво на екологично шофиране.’, сподели впечатленията си г-н Кокошаров и допълни: ‘КИА Оптима Хибрид има уникален дизайн, електронни системи и удобства отговарящи и на най-изискания вкус. Ще направим всичко възможно КИА Оптима Хибрид да стане част от нашия автопарк. Развиваме нова луксозна услуга, различна от таксиметровата, в която е много удачно да включим КИА Оптима Хибрид. Моделът ще бъде предназначен за бизнес клиенти, които имат нужда от персонален шофьор за няколко часа.’

На въпроса каква е идеята на бъдещата услуга за подбрани клиенти, г-н Кокошаров отговори: ‘Пазарът, който обслужваме има различни сегменти. Както знаете, Йелоу 333 вече над 16 години се доказва всеки ден и предлага достъпна и качествена услуга, както за корпоративните клиенти, така и за индивидуални клиенти, които търсят удобство и сигурност. Но нашите партньори вече ни подсказват, че е необходимо да направим още една стъпка в тази посока и да предложим услуга с изцяло персонализирано внимание към клиенти, търсещи най-високия клас транспортна услуга.’

КИА Оптима Хибрид е не просто обикновен хибриден седан, а съвършена комбинация от стабилност и елегантност в екологична опаковка. И ако физическата външност привлича, то вътрешната красота гарантира дълготрайно партньорство. Луксозният интериор на Оптима Хибрид съдържа изобилие от високо-технологични системи, които не само гарантират максимален комфорт, но помагат да осъзнаете колко средства за гориво спестявате и как да минимизирате вредния отпечатък върху околната среда.

За да бъде в услуга на природата КИА Оптима Хибрид е оборудвана с куп малки зелени помощници за по-голяма ефективност. Стилният 4.3" LCD дисплей изобразява графика на режима на работа на автомобила: електрически мотор или бензинов двигател. Индикира за моментен и среден разход на гориво. Информира за регенеративнтата система на батерията. EV модулът показва задвижването на автомобила от енергията в батерията. Независимо от шофирането в града или на магистрала, двигателят на Оптима Хибрид балансира ефективното с динамично управление като осигурява плавен преход от електрически режим към хибридно задвижване. КИА Оптима Хибрид се предлага със 7 години гаранция (или 150 000 км) и MiFi портативно безжично устройство за постоянна интернет връзка.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС България разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Пазарджик, Варна, Бургас,  Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места. От април 2013г. официалното представителство на марката посреща своите гости в нов модерен автоцентър разположен на бул. 'Цариградско шосе' № 144.

Последни новини
17 09

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА...

По време на Автомобилен Салон София 2019 КИА ще представи новия кросувър XCeed. Моделът впечатлява с експресивен дизайн, стилен интериор, динамично и прецизно управление. Комбинацията от висок клас системи за сигурност, нови функции за свързаност и съвременни информационно-развлекателни системи характеризират XCeed като един от най-високотехнологичните модели в сегмента. Заедно с последното попълнение в гамата на марката, своята премиера ще осъществят 100% електромобили e-Niro и e-Soul.
още
01 07

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Една от най-важните характеристики за подобряване работата и живота на двигателя е качеството на маслото. В днешно време хората пътуват все повече, а навъртените километри на различна географска ширина и при различни условия на натоварване, неминуемо оказват влияние върху автомобила. Затова съвременните автомобили се нуждаят от масло, което е в крак с променящите се изисквания и е от важно значение за подобряване на експлоатационните характеристики и живота на двигателя. Ето защо КИА Моторс България избра Орбико България за доставчик на моторни масла Shell за следпродажбено обслужване.
още
08 05

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУЛИКА БЪЛГАРИЯ ЕЛЕКТРИФИЦИРА АВТОПАРКА СИ

Зеленото бъдеще започва от днес. С малки крачки и категорично намерение за промяна. А голямата промяна води до постигане на желаната от всички ни цел - да живеем по-здравословно в по-чиста среда! И България прави своите “малки”, но значими стъпки в тази посока. От днес представители на Народното събрание ще управляват икономични и щадящи околната среда превозни средства. Автомобилният парк на Парламента, в който до момента не е имало хибриди или електрически превозни средства, се допълва с 3 боря plug-in хибрида KIA Niro. Закупуването на електрифицирани автомобили, заедно с 2 зарядни станции тип KEBA KeContact, е част от политиката на Народното събрание за намаляване на общите емисии на парникови газове и за преминаване към ниско въглеродно бъдеще – отговорен подход към околната среда.
още
29 03

СТОЛИЧНА ОБЩИНА С НОВА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

От днес столичани и гости на София ще могат безплатно да зареждат своите електромобили в сърцето на града – ъгъла на ул. ‘Московска’ и ул. ‘11 Август’. Станцията, предоставена от КИА Моторс България, дава възможност за заряд на 100% от предлаганите на пазара електромобили, като за 40 мин. водачите на автомобили с нулево ниво на вредни емисии могат да заредят 20% от капацитета на батерията си. По този начин те ще гарантират безпроблемно използване на своите електромобили в рамките на деня. За пълен заряд са необходими 5 часа.
още