ХОРАТА ГОВОРЯТ. ЗА НОВИЯ КИА СПОРТИДЖ

Обратно

Новият КИА Спортидж е доказателство, че първото впечатление оставя трайни следи. Очарователният му дизайн впечатлява ценители с чувство за стил и естетика. С перфектна комбинация от красота и функционалност Спортидж е готов за всякакви подвизи. Бестселърът на марката стъпва на българския пазар с новия хит на популярния R&B изпълнител – Криско (http://vbox7.com/play:cf84a1047f).

По традиция музиката, аранжиментът и текстът са на Криско. Клипът е заснет във "Фабрика 126", продуциран от Денис Касъмов , режисьор – BASHMOTION, с участието на танцово училище "The Center" и подрекпата на КИА Моторс България.

Между всички светлини под прожектора Спортидж грее най-ярко!

Дебютът на европейска сцена на новия КИА Спортидж бе осъществен вчера на официална прес конференция на марката по време на автосалона в Женева (http://www.kia.com/eu/geneva-2014/). Бестселърът на корейския бранд е с екстериорни подобрения, освежен вътрешен дизайн и нови интериорни материали.

Внушителната хромирана радиаторна решетка му придава динамичен вид, а новият дизайн на алуминиевите джанти и LED задни светлини внасят допълнителна нотка стил в общото излъчване на модела. Изящните детайли привличат погледите, а очарованието е новата притегателна сила – без съмнение това е новият КИА Спортидж. Защото един поглед е достатъчен.

Моделът идва с добри новини и за всички уикенд маниаци: не е нужно да напускате града за почивка защото новият КИА Спортидж предлага комфортна зона с уютен и стилен салон. Удобните кресла освобождават напрежението, осветените поставки за чаши са безопасно място за модните безалкохолни коктейли, а панорамният стъклен покрив с електрически люк създава усещане за простор. Нещо повече, новият волан е с подгряване, а седалката на водача с електрическо регулиране в 6 посоки. Добавяйки рестилизирана форма на таблото, премиум аудиосистема Infinity, навигационна система със 7’’ цветен "Touch-Screen" дисплей, се получава перфектната компания за приключения през градските каньони и отвъд.

През 2013г. най-продаваният модел на КИА – Спортидж реализира 89 553 продажби в Европа, което представлява ръст от 10.5 % на годишна база. Произведен в завода на марката в Жилина, Словакия, новият Спортидж се предлага с безпрецедентна 7 годишна гаранция. През изминалата година в България са осъществени 709 продажби от модела, с пазарен дял 16.73%.

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ е българско акционерно дружество, създадено през 2002 година с цел да представлява южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ продава на територията на страната пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.  КИА МОТОРС България разполага с 16 регионални представителства в страната, в градовете: София, Пловдив, Пазаржик, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Благоевград, Стара Загора, Плевен, Добрич, Габрово, Казанлък, Хасково, Шумен и Сливен. Дилърите на компанията имат собствени автосалони и сервизни бази, и квалифициран персонал, който обслужва клиентите освен в посочените градове и в близките населени места. От април 2013г. официалното представителство на марката посреща своите гости в нов модерен автоцентър разположен на бул. 'Цариградско шосе' № 144.

Последни новини
17 09

CUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ И ДВА 100% ЕЛЕКТРОМОБИЛА ЩЕ ДЕБЮТИРАТ НА...

По време на Автомобилен Салон София 2019 КИА ще представи новия кросувър XCeed. Моделът впечатлява с експресивен дизайн, стилен интериор, динамично и прецизно управление. Комбинацията от висок клас системи за сигурност, нови функции за свързаност и съвременни информационно-развлекателни системи характеризират XCeed като един от най-високотехнологичните модели в сегмента. Заедно с последното попълнение в гамата на марката, своята премиера ще осъществят 100% електромобили e-Niro и e-Soul.
още
01 07

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Една от най-важните характеристики за подобряване работата и живота на двигателя е качеството на маслото. В днешно време хората пътуват все повече, а навъртените километри на различна географска ширина и при различни условия на натоварване, неминуемо оказват влияние върху автомобила. Затова съвременните автомобили се нуждаят от масло, което е в крак с променящите се изисквания и е от важно значение за подобряване на експлоатационните характеристики и живота на двигателя. Ето защо КИА Моторс България избра Орбико България за доставчик на моторни масла Shell за следпродажбено обслужване.
още
08 05

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУЛИКА БЪЛГАРИЯ ЕЛЕКТРИФИЦИРА АВТОПАРКА СИ

Зеленото бъдеще започва от днес. С малки крачки и категорично намерение за промяна. А голямата промяна води до постигане на желаната от всички ни цел - да живеем по-здравословно в по-чиста среда! И България прави своите “малки”, но значими стъпки в тази посока. От днес представители на Народното събрание ще управляват икономични и щадящи околната среда превозни средства. Автомобилният парк на Парламента, в който до момента не е имало хибриди или електрически превозни средства, се допълва с 3 боря plug-in хибрида KIA Niro. Закупуването на електрифицирани автомобили, заедно с 2 зарядни станции тип KEBA KeContact, е част от политиката на Народното събрание за намаляване на общите емисии на парникови газове и за преминаване към ниско въглеродно бъдеще – отговорен подход към околната среда.
още
29 03

СТОЛИЧНА ОБЩИНА С НОВА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

От днес столичани и гости на София ще могат безплатно да зареждат своите електромобили в сърцето на града – ъгъла на ул. ‘Московска’ и ул. ‘11 Август’. Станцията, предоставена от КИА Моторс България, дава възможност за заряд на 100% от предлаганите на пазара електромобили, като за 40 мин. водачите на автомобили с нулево ниво на вредни емисии могат да заредят 20% от капацитета на батерията си. По този начин те ще гарантират безпроблемно използване на своите електромобили в рамките на деня. За пълен заряд са необходими 5 часа.
още